Berichten vanuit het Universum

14. jan, 2018

De illusie van angst.

 

“Angst is niet echt… het is een product van het ego!

Angst is slechts een uiting van de hersenen zonder enkele vorm van waarheid.

Angst probeert slechts de kracht en de echte wijsheid te blokkeren die in staat is om elke belemmering te overwinnen.”

 

Deze uitspraak is echter voor velen een omstreden uitspraak… velen van ons zeggen dat angst voor de mens een waarschuwing is en dat wij dit moeten ervaren.

Hierover kan ik maar één ding zeggen…

“Jullie hebben gelijk”.

Maar hebben jullie eigenlijk wel eens goed nagedacht waarvandaan deze angst komt?

Waarvoor wij deze waarschuwing nodig hebben?

 

Angst is een uiting van he ego, alleen door angst en andere negatieve aspecten van het leven kan het ego overleven en overwinnen.

Angst ontstaat op het moment als wij bijvoorbeeld dreigen iets te verliezen door een bepaalde bezigheid of actie.

Hierdoor creëert het EGO de angst.

 

Maar als wij ons nu eens geen zorgen meer hoeven te maken dat wij iets zouden verliezen, omdat we alles al eigenlijk hebben?

Als wij nu eens geen waarde meer zouden hechten aan dingen die wij zouden kunnen verliezen, omdat alles in overvloed al aanwezig is?

 

Alle dingen in het leven die wij vergaren zijn vaak vergankelijke dingen, zoals een auto, een huis of een groot kapitaal.

Maar ook een relatie hoort hierbij die wij vaak als een overwinning zien en als een bezit…

Zelfs voor de dood hoeven we niet bang te zijn omdat de dood niet bestaat… oké… je gooit misschien je aardse kleed af… maar zoiets als de dood bestaat niet, we veranderen enkel in een staat van ZIJN.

 

Wat nu lieve vrienden, wat nu als wij dit eens zouden mogen gaan loslaten… al die angsten die we van ons af mogen werpen… loslaten, hiermee bedoel ik niet dat jullie ineens alles moeten wegdoen of de relaties moeten gaan stoppen, maar meer om er geen bezittelijke waarde meer aan te hangen.

 

Gewoon door alles te gaan accepteren zoals het is, en met de instelling dat alles gewoon goed is zoals het is.

Alles wat de mens nodig heeft in zijn of haar leven heeft hij immers al, dit zit in hem of haar.

Boor deze gratis giften aan en leer ze te gebruiken.

Verblijf elke dag weer in pure liefde en creëer vanuit jouw zuivere bewustzijn de werkelijkheid die jij voor jouzelf zou willen zien.

Alles is mogelijk lieve vrienden want wonderen bestaan, ik zie ze elke dag weer ontstaan om me heen en in het Goddelijke werk dat ik mag doen.

 

Wordt bewust lieve vrienden, en hiermee bedoel ik ….. ZUIVER BEWUST want daar vind je de mogelijkheid tot creatie.

Een hele fijne dag lieve vrienden.

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde,

Ronald.

7. jan, 2018

Vermoeidheid.

 

De meeste mensen denken dat je heel erg moe kan worden door alleen maar hard te werken, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Onze leerweg reikt je talrijke methoden aan, maar willen we deze ook tot resultaten laten leiden, dan moet je leren hoe je de gedachten erop moet richten.

Op zichzelf stelt een bepaalde methode niet zoveel voor; tenzij je niet weet hoe je haar moet aanschouwen en hoe je het kan toepassen… dan zal het altijd zonder resultaat blijven.

 

Hoe komt dat?

Dit komt omdat het slechts een instrument is.

 

Door bepaalde woorden constant te herhalen worden deze echt niet krachtiger, zij komen pas tot hun ware potentie wanneer er ook inhoud aangeven wordt door ze bijvoorbeeld te gaan gebruiken in ons ZIJN, door ze kracht te geven via bepaalde gedachte of door er zelfs een bepaald gevoel in te leggen.

Je hebt de beschikking over enorme krachtbronnen diep in je ZELF, deze dien jij zelf te ontginnen, te zoeken en te integreren in je leven door hen aanwezig te laten zijn bij alles wat jij doet.

 

Doen je dit niet wegens… bijvoorbeeld er geen tijd voor te denken te hebben, of vanuit onwetendheid… door bijvoorbeeld, een gemis aan kennis kan het dan ook heel veel en vaak voorkomen dat je moe bent.

 

Moe… niet omdat je teveel gewerkt hebt, nee moe omdat je zoveel inspanningen verkeerd hebt gebruikt.

Dit komt dus niet omdat je teveel hebt gewerkt, maar omdat je niet weet welke inspanningen je moet doen, vooral niet hoe je ze moet doen.

Wat vermoeit is een stagnerend, automatisch, werktuiglijk leven leiden, dus het gewoonweg maar doen, op de automatische piloot werken… zonder dat jij hier verder over nadenkt… dat werkt enorm vermoeiend, zo erg dat je er geheel uitgeblust van kan worden.

 

Zodra je meer liefdevolle gedachte of een bepaald liefdevol gevoel in je activiteiten legt, voel je je ondersteund en verlevendigd… je zal meer energie ontvangen vanuit de kosmos omdat jij dit werk met liefde uitvoert.

En hierdoor zal je het werk met een liefdevolle ondersteuning gaan doen waardoor jij dit dus ook met plezier en met compassie zal gaan verrichten, door deze aanvulling in het werk dat je doet zal je door het plezier hierin meer gaan zien als een plezierige bezigheid en niet meer als een last.

Dus… voordat je aan om het even aan iets begint… hou even een rust periode, even een moment voor jezelf en geef tijdens dit moment jouw liefdevolle energie aan het werk dat je mag gaan doen.

Je zal direct merken dat er van vermoeidheid geen sprake meer is en zelfs je werkzaamheden mogen soepeler verlopen.

 

Met deze woorden lieve vrienden, wens ik iedereen een hele mooie, liefdevolle maar ook bewuste dag toe.

Een dag vanuit het bewustzijn… puur over waar wij mee bezig zijn, en een komend week dat gedragen mag worden op de kennis van dit zuivere bewustzijn. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

Ronald.   

30. dec, 2017

Het doel van een verlicht persoon.

 

Een verlicht persoon, verlicht tevens vele andere levende wezens op zijn of haar pad.

Het bewustzijn van een verlicht persoon breidt zich onophoudelijk uit in de breedte, de diepte en de hoogte; en, in de immense ruimte die het kan onderzoeken en veroveren, omarmt en doordringt het alle levende wezens.

Niets houdt het, hem of haar tegen, het breidt zich steeds verder uit, tot aan de zon.

 

Zo wordt voor het verlichte persoon het licht van de zon zijn ware voedsel… hij absorbeert en assimileert het licht om het vervolgens om zich heen te verspreiden.

Het feit dat hij/zij zoveel schepselen op de wereld kan verlichten, verwarmen en bezielen komt doordat zijn/haar bewustzijn ook in hen leeft; hij/zij voedt ze op afstand met zijn/haar licht en energie, en vaak merken de anderen, met wij hij/zij in aanraking is geweest dit ook daadwerkelijk.

 

Bij de één uit zich dit in tintelingen op diverse delen van het lichaam, bij de ander is dit een direct en ander inzicht wat optreed direct nadat het contact is opgebouwd.

Op welke manier dit contact wordt en is opgebouwd is niet van toepassing, of dit nu via een telefoon gaat, via het internet (bijvoorbeeld doormiddel van berichten) of via een direct persoonlijk contact… het wordt direct ervaren.

 

Zoals een moeder een kind in haar schoot draagt… vol liefde, zo aanvaardt een verlicht persoon om ‘volgers’ in zijn bewustzijn te ontvangen die zich met hem/haar kunnen voeden.

Deze voeding ontneemt hem/haar geenszins van zijn/haar persoonlijke krachten of energie omdat hij/zij gevoed worden vanuit de bron.

 

Tot de dag dat zij in staat zijn niet alleen zichzelf te voeden, maar ook beginnen anderen te voeden.

Dit geschiedt niet even ineens, dit mag een proces zijn… een proces waarin de verlichte persoon went en leert om te mogen gaan werken met de universele energie en de kracht daaruit.

Op deze wijze groeit het universele bewustzijn gesterkt door het universele en pure licht en de energie daarvan.

 

De liefde die dit met zich meedraagt wordt hierdoor over de gehele wereld en daarbuiten uitgestrooid, teneinde een compleet andere kosmos creërende, en dit gegeven mag bijdragen aan zijn/haar zielenwens… het dienen, het dienen van andere zielen waar die zich ook mogen bevinden.

Dienen en expansie… het ultieme doel van de ziel!

 

Lieve vrienden,

Met deze woorden wil ik jullie allemaal, waar jullie ter wereld dan ook mogen zijn en wat men daar ook mocht doen, goed of fout bestaat immers niet… een heel fijne, liefdevolle en zuiverbewuste dag en geweldig nieuw jaar toewensen.

Een nieuw jaar die mag baden in de liefde die het zuivere bewustzijn instaat is te verspreiden.

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde,

Ronald.   

24. dec, 2017

Een profetische boodschap van White Eagle.

 

“Ooit zal er een tijd komen, dat de vogels dood uit de lucht vallen, de rivieren vergiftigd zijn, en de herten sterven in het bos.

Dan zal de blanke man in zijn gulzigheid, Moeder Aarde bijna vernietigd hebben.

Maar op dat moment zal het Indiaanse volk, zijn verloren Geest hervinden, en zal het samen met miljoenen mensen van alle rassen, als strijders van de Regenboog oprukken, om alle obstakels op de weg naar een nieuwe wereld, alles op te ruimen.

En een ieder zal zeggen:

‘Er is genoeg gepraat, laten we iets doen.’

Want Elke levende ziel, op Aarde tracht uitdrukking te geven aan eeuwig leven"

 

Lieve vrienden,

Met de bovenstaande boodschap die White Eagle ons heeft nagelaten wens ik iedereen… mijn hele Universele familie, een hele liefdevolle maar zeer bewuste dag toe en een week in het volle maar ook PURE licht.

Laten wij elkaar opzoeken waar en wanneer dit ook maar kan, allemaal gelijk gestemde onder elkaar, zodat wij elkaar mogen en kunnen helpen om te verrijzen uit deze matrix van pijn, negativiteit en ellende.

 

Ik hou van jullie allemaal gewaardeerde vrienden.

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde,

Ronald. 

16. dec, 2017

Een ode aan het Zuivere Bewustzijn.

 

Alle liefedevolle verschijnselen komen voort via het door het zuivere bewustzijn gecreëerde gedachten en ideeën.

Het zuiver bewustzijn, het is de zetel van je ziel… van de Godheid in jezelf.

Het zuiver bewustzijn, het is jouw verbinding met God, de Schepper, met de Grote Geest… of hoe jij hem/haar wilt noemen.

Het zuiver bewustzijn, het is de verbinding met het universum die via jouw intuïtie het contact met jou mag maken.

Het zuiver bewustzijn, het is de plaats van absolute rust en ordening… het is de plaats van waaruit jij je werkelijkheid op elk moment van je leven mag en kan creëren.

 

Vanuit het zuivere bewustzijn worden alle gezonde, heilzame ideeën al direct gecreëerd.

Wat we nu zijn, en nu meemaken komt voort uit wat het zuivere bewustzijn… het werd, om in tijd uit te drukken, gisteren al voor ons gecreëerd en klaargezet.

 

Al deze door het zuiver bewustzijn gecreëerde indrukken en mogelijkheden zijn de bouwstenen voor het leven van vandaag en morgen… op het pure moment van het NU.

Ons leven krijgt de vorm door de creatie vanuit het zuivere bewustzijn.

 

Als je leeft, spreekt en handelt vanuit het zuivere bewustzijn, zal blijdschap, liefde en geluk je volgen als een schaduw die je nooit meer kwijtraakt.

Je zal anderen mogen aansteken met jouw liefde, rust, blijdschap en geluk… het is alsof je besmettelijk bent, maar dan een heel goede besmetting.

Jouw mooie en zuivere aura, jouw geweldige energie zal voor velen zeer herkenbaar over mogen komen, omdat iedereen dit zuiver bewustzijn heeft en meedraagt… velen zijn alleen het bestaan ervan vergeten.

Omdat het zo herkenbaar is voor iedereen en omdat iedereen het al heeft maar het vergeten is dat ze het hebben… zal de overdracht hiervan heel natuurlijk en ongemerkt plaats mogen vinden waardoor een ieder er op zal mogen reageren… hoe deze andere zielen ook in het leven staan, ze kunnen het niet negeren omdat het eigen is.

 

Met deze woorden lieve vrienden, wens ik iedereen een waanzinnig zuiver bewuste dag toe in puur licht, kracht en energie.

Een dag waar je de vruchten kan en mag plukken van de dingen die gisteren al door je zuiver bewustzijn zijn gecreëerd.

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde,

Ronald.