De Trap naar Bewustzijn

Welkom bij de “De Trap naar Bewustzijn”.

 

“De Trap naar Bewustzijn” is voor iedereen bestemd die een gratis healing sessie op afstand wil ontvangen. Ik mag deze healingen gratis, elke week weer, met veel liefde geven aan een ieder die zich hiervoor opgeeft of opgegeven wordt. Ik geef deze healingen direct vanuit mijn eigen Zuivere en Pure Bewustzijn en zal hierdoor het Eigen Bewustzijn van een iedere die zich opgegeven heeft of opgegeven is activeren.

Het opgeven kan geschieden via:

 

Een sessie houdt het volgende in:

Ik plaats op dit moment de intentie voor de healing sessie en ik neem je hierdoor mee in de helende omgeving die ontstaat als Ik in mijn eigen Zuivere en Pure Bewustzijn plaatsneemt. Ik doe voor de rest niets met jou. Ik reik je alleen maar een rustgevende omgeving aan voor je lichaam en geest om zelf te helen. Jouw lichaam en geest weet al hoe het moet helen en het Bewustzijn laat de heling dieper en sneller plaatsvinden.

Ik werk dus niet met energie, maar met het Zuivere en Pure Bewustzijn!

 

Als je lid bent van deze groep word je automatisch in mijn wekelijkse sessies op de dinsdagavond om 22.00 uur meegenomen. Als je nog andere mensen of eventueel huisdieren wilt meenemen, zet dan hun naam of het aantal personen/huisdieren in het EERSTE vastgezette aanmeldingsbericht bovenaan op de pagina.

Omdat ik niet met enige vorm van energie werkt hoeft er geen toestemming te worden gevraagd als je anderen wilt aanmelden.

Je kunt, als je dit niet openbaar wilt neerzetten, mij ook altijd een privébericht sturen met namen of aantallen.

 

Alle berichten dienen te worden goedgekeurd door het beheerder van de groep. Dit om ongewenste posten voortijdig te onderscheppen.

 

Er worden met regelmaat workshop's/cursussen gegeven in Spijkenisse, als je hiervoor interesse hebt... hou dan de evenementen in de gaten op de groep.

 

Als je verder nog vragen hebt, stel ze gerust via het gastenboek of stuur me een bericht.

 

Warme groet in licht en liefde,

Ronald Smit - “De Trap naar Bewustzijn”.