Diverse interessante informatie

17. dec, 2016

Negen Stappen voor het aanzetten tot actie van de Violette Vlam in je leven

Bron: The Summit Lighthouse

 

Zet elke dag een moment opzij om de violette vlam te geven.

 

Je kunt violette-vlam decreten overal geven, op elk gewenst moment - in je auto terwijl je klusjes doet of voor het slapen gaan. In feite, gewoon een van de violette-vlam mantra's herhalen wanneer je je gespannen voelt, moe of geïrriteerd kan het verschil maken.

 

Maar je zult het grootste voordeel van de violette vlam hebben als je ten minste vijftien minuten per dag reserveert om te decreten zonder onderbreking.

 

Het beste is om decreten op een plek gewijd aan spiritueel werk, zoals een kapel of een goed verlichte, schone en geventileerde ruimte. Slechte verlichting, stof, slordigheid en muffe lucht belemmeren de stroming van spirituele energie.

 

Op je altaar kun je kaarsen, kristallen, bloemen en foto's van heiligen, Verrezen Meesters en dierbaren neer zetten.

 

Begin je violette-vlam sessie met een gebed.

 

Voordat je met jouw decreten begint, geef een gebed of aanroeping, om de Verrezen Meesters, engelen en elementalen te vragen je te komen helpen.

 

De elementalen zijn de natuurgeesten van vuur, lucht, water en aarde die verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van onze planeet. Elementalen die het element vuur vertegenwoordigen worden Salamanders genoemd, degenen die het lucht element vertegenwoordigen, Sylfen, degenen die het element water vertegenwoordigen, Odinen, degenen die het element aarde vertegenwoordigen, Gnomen.

 

Ze zijn maar al te blij om ons te helpen bij het schoonmaken van zowel onze aura als de planeet met de violette vlam.

 

Roep bescherming aan voordat jullie beginnen de violette vlam te gebruiken.

 

De Meesters leren dat wanneer jullie meer licht voortbrengen, duisternis wordt aangetrokken, als door een magneet. Dus je moet je aura verzegelen met de witte en blauwe beschermende energie. Een van de beste manieren om dit te doen is door de buis van het licht en de bescherming van Aartsengel Michael aan te roepen.

 

Geef je buis van licht decreet elke ochtend en herhaal het zo nodig gedurende de dag. Als je het geeft, visualiseer het schitterende witte licht van je IK BEN Aanwezigheid, de tegenwoordigheid van God boven je, die een ondoordringbare muur van licht om je heen vormt.

 

Jouw gebed tot Aartsengel Michael kan zo simpel zijn als "Aartsengel Michael, help me! Help me! help me!" Als de Aartsengel van de eerste straal, belichaamd Aartsengel Michaël de kwaliteiten van geloof, bescherming, perfectie en de wil van God. Aartsengel Michael heeft persoonlijk mijn leven een dozijn keer gered, dat ik weet en waarschijnlijk duizenden keren dat ik me er niet bewust van was.

 

Dus geef je decreten met vreugde en enthousiasme en weet dat wanneer je Aartsengel Michael en zijn legioenen engelen oproept, dat ze onmiddellijk aan uw zijde zullen staan.

 

Begin je violette-vlam decreet met een inleiding.

 

De voorrede van een decreet is als een uitnodiging. Daarin vragen we liefdevol aan de violette-vlam wezens opgestegen meesters en engelen om hulp en begeleiding.

 

We beginnen over het algemeen onze decreten door te zeggen: "In de naam van de geliefde machtige zegevierende Aanwezigheid van God, IK BEN in mij, en mijn eigen geliefde Heilige Christus Zelf ..." en betrekken ook onze favoriete meesters en heiligen. Onze verbinding met hen is via onze IK BEN Aanwezigheid en Heilig Christus Zelf.

 

De IK BEN Aanwezigheid is onze permanente, perfecte God Aanwezigheid. De Heilige Christus Zelf is ons Hoger Zelf en innerlijke leraar die onze ziel initieert en begeleidt op haar pad naar de vereniging met God.

 

Hier is een inleiding die je kunt gebruiken en toe kunt voegen:

 

In de naam van de geliefde machtige zegevierende Aanwezigheid van God, IK BEN in mij, en mijn eigen geliefde Heilige Christus Zelf, roep ik de geliefde Saint Germain en de engelen van de zevende straal op. Ik vraag jullie om___________. Ik vraag dat mijn oproep vermenigvuldigd mag worden en gebruikt mag worden om alle zielen op deze planeet die in nood verkeren te helpen. Ik dank jullie en ik accepteer dat het dit uur in volle kracht gedaan wordt, volgens de wil van God.

 

Geef het decreet eerst langzaam, dan versnellen naarmate je meer herhalingen van het decreet geeft.

 

De eerste keer dat je een decreet geeft, wil je het langzaam en weloverwogen herhalen. Begiftig elk woord met een intense liefde voor God. Er ligt grote kracht in het langzaam geven van een decreet. Maar er is een andere kracht die komt als je geleidelijk de snelheid en de toonhoogte van het decreet verhoogt.

 

Mark Prophet is gewend om deze versnelling met een trein te vergelijken. Het begint "tsjoek tsjoek ..." en al snel gaat het "tsjoek-a-tsjoek-a" en vervolgens op "tsjoek-tsjoek-tsjoek-tsjoek!" Hoe sneller het gaat, hoe groter de actie.

 

Als jullie de snelheid van je decreten verhogen, zul je merken dat ze effectiever zijn in het verhogen van je vibratie. De toename in snelheid mag niet kunstmatig zijn. Het moet natuurlijk voelen voor je, het decreet zou bijna zichzelf moeten versnellen.

 

Als je een van de Save the World with Violet Flame! CD's probeert, zal je de juiste manier horen om je snelheid te verhogen.

 

Gebruik visualisaties om je spirituele werk te helpen.

 

De meeste mensen zien de violette vlam niet in actie met hun fysieke ogen. Maar als je je ogen dicht doet en je concentreert je op het energiecentrum tussen je wenkbrauwen, kunt je soms de violette vlam aan het werk "zien" met je innerlijke oog.

 

Voor mensen die hun spirituele zicht hebben ontwikkeld, ziet de violette vlam eruit als vuur, in kleuren, variërend van donker indigo en briljante amethist tot violet roze. Je kunt deze vlammen zien branden door karmische puin.

 

Soms helpt het om dit puin voor te stellen als stukken hout of brokken van teerachtige substantie wat afbreekt van jouw elektronische riem en knettert in de vlam. Ze tuimelen en stuiteren en verdwijnen vervolgens in een wolk van witte rook.

 

Zodra je een aantal van de violette-vlam decreten kunt onthouden, kun je je ogen sluiten en deze visualisatie proberen.

 

Een Violette Vlam-Pilaar

 

Wanneer jullie de violette vlam aanroepen, kunnen jullie jezelf visualiseren dat je omringd wordt door een violette-vlam pilaar ongeveer 1.83 meter in diameter en ongeveer 2.74 meter hoog. Het kan zich uitstrekken van onder je voeten tot over de bovenkant van je hoofd.

 

Zie de violette vlam tot leven komen alsof je kijkt naar een film. De vlammen stijgen en pulseren om je heen in verschillende kleuren paars, roze en violet.

 

Rondom deze violette-vlam pilaar, kunt je jouw buis van licht zien, een nog grotere zuil van wit licht die de violette vlam beschermt en verzegelt.

 

Hou deze visualisatie in gedachten terwijl je decreteert en gedurende de dag. Elke keer als je er aan denkt, versterk je dit beeld.

 

Gebruik de violette vlam elke dag.

 

Een van de beste tijden om je decreten te geven is in de vroege ochtend. Je zult zien dat als je decreteert als eerste ding in de ochtend, jouw dag veel soepeler zal verlopen. Je kunt een specifiek verzoek doen voor de transmutatie ongeacht welke mentale, emotionele of lichamelijke problemen waar je aan werkt in je leven. Je kunt werken aan relaties met uw vrienden en geliefden.

 

 

Gebruik de violette vlam om de archieven van vorige levens te helen.

 

Nadat jullie voor enige tijd de violette vlam hebben gegeven, kunnen jullie jezelf vorige levens oproepen. Het oproepen van een vorig leven is niet iets om lichtvaardig opgenomen te worden. Wanneer je je er bewust van wordt, komt het karma (positief en negatief) van dat leven aan de oppervlakte.

 

Het negatieve karma is als de doos van Pandora. Zodra je het opent, wil je je mouwen oprollen, je tijd besteden aan het dienen van het leven en elke dag de violette-vlam engelen oproepen om het karmische puin te transmuteren. Het kan zo'n beetje zes maanden van geconcentreerde violette-vlam decreten duren om het karma van een vorig leven in balans te brengen. Dit is inderdaad een groot geschenk dat aan ons gegeven is door Saint-Germain.

 

Als jullie de violette vlam geven, kunnen er foto's van vorige levens voor jullie geest komen. Jullie mogen jezelf zien als waren jullie in lang vervlogen tijden. Of je kunt gewoon de indruk hebben dat je in een bepaalde tijd of plaats was.

 

Als de archieven pijnlijk zijn - en meestal zijn ze dat, omdat jullie ziel schreeuwt om een oplossing - kunnen jullie verdriet of spijt voelen. Maar jullie zullen je ook bevrijd voelen omdat jullie weten dat als jullie je violette-vlam decreten geven, jullie de archief gegevens van jullie oude karma transmuteren.

 

Wanneer jullie zich bewust worden van deze herinneringen, probeer dan niet om ze te onderdrukken. Richt in plaats daarvan je aandacht op het licht in je hart. Stel je voor dat de herinnering wordt verzadigd met de violette vlam tot de vorm verdwijnt. Laat dan de herinnering los laat een heldere witte zon het vervangen in het oog van je geest.

 

Het is belangrijk om je niet belast te voelen door het negatieve archief van een vorig leven. We hebben allemaal fouten gemaakt in het verleden, of we zouden hier niet zijn vandaag. Vergeef jezelf en ga verder. Wees dankbaar dat je hier bent en dat je de mogelijkheid hebt om de archieven te wissen met de violette vlam.

 

Als je eenmaal begint, blijf doorgaan. Een stap begint de tocht van duizend mijl. Elke keer dat jullie de archieven van een vorig leven met de violette vlam transmuteren, krijgen jullie een nieuw gevoel van de bevrijding van je ziel. En al met al zullen jullie je realiseren dat jullie het commando nemen over het lot van jullie ziel.

 

Breidt het toepassingsgebied van jullie invocaties en sluit het opruimen van karmische puin in je huis, je buurt en de planeet daar bij in.

 

Als jullie je oefenen in het leiden van de violette vlam decreten om anderen te helpen, kunnen jullie beginnen te denken aan jullie aura als een violette-vlam fontein waar allen die jullie ontmoeten naartoe kunnen komen om te drinken. Herinner jezelf eraan om altijd die violette vlam beschikbaar te hebben voor iemand in nood.

 

Niet alleen lost de violette vlam jullie eigen karma op, maar het kan ook groep of planetair karma dat afkomstig is van dingen zoals oorlogen of opgebouwd onrecht oplossen.

 

Mensen hebben verschillende ervaringen wanneer zij de violette-vlam decreten gebruiken. Sommigen herhalen ze al maanden ijverig voordat ze enige bevestiging hebben dat de decreten werken. Anderen krijgen spectaculaire resultaten vanaf de eerste keer dat ze hun mond open deden.

 

Jullie kunnen jullie violette-vlam routine uitwerken in gemeenschap met jullie Hogere Zelf. Jullie kunnen de violette vlam toevoegen aan je dagelijkse gebeden of meditaties, wat ze ook zijn.

 

Ik hoop dat jullie de vreugde leren kennen om een van de duizenden mensen over de hele wereld te worden die hun leven hebben getransformeerd met dit wonder van oplossingen de hoogste gave van God aan het Universum.

 

Dit artikel is overgenomen uit het boek "Violette Vlam aan Body Mind and Soul Heal" door Elizabeth Clare Prophet.

1. nov, 2016

Tips voor meer zelfvertrouwen: Geschreven Door.Voorpositiviteit.Nl/ 19 oktober, 2016

 

Iedereen heeft een stemmetje in zijn hoofd. Een stemmetje wat aardige en onaardige dingen kan zeggen. Een stemmetje wat je verder helpt of wat je onderuit haalt. Hoe zorg je er voor dat je de juiste dingen tegen jezelf blijft zeggen? Welke gewoontes zorgen voor meer zelfvertrouwen? Mooie vragen met 7 prachtige antwoorden…

 

1. Vergelijk jezelf met jezelf
Waarom zou je jezelf vergelijken met anderen? Niemand in de hele wereld kan beter jou zijn dan jij zelf. Als je je met niemand vergelijkt, word je wie je bent. Dan heb je een goede focus op het beste uit jezelf halen.


Michael Jordan, de beste basketballer aller-tijden, heeft vaak gezegd dat hij veel trainde om zichzelf te kunnen verslaan. Om zelf beter te worden. Om zelf te groeien. Een prachtige benadering. 

 

2. Wees vriendelijker voor anderen

Wanneer je vriendelijker bent voor anderen, ga je anders naar jezelf kijken. In gedachten geef je jezelf schouderklopjes voor je eigen gedrag. Hoe vriendelijker je zelf bent, hoe gemakkelijker je jezelf kunt waarderen. En een bijkomend (groot) voordeel is dat je vriendelijkheid op termijn vaak terugkrijgt.

 

3. Als je een fout maakt, wees zelf je beste vriend
Denk bij een fout aan wat je beste vriend of vriendin tegen je zou zeggen. Verander van perspectief. Doe de dingen die de ander zou zeggen. Praat tegen jezelf op de manier zoals de ander jou zou helpen. Het helpt om positiever naar je fouten te kijken. Fouten zijn het bewijs dat je iets nieuws probeert. Fouten zijn groeikansen.

 

4. Laat perfectionisme los
Perfectionisme blokkeert vooruitgang. Door de angst dat iets niet perfect zal verlopen, kom je pas laat in actie. De angst dat iets niet perfect zal gaan, doet je voortdurend aarzelen. Een fijne manier om perfectionisme los te laten is minder ver vooruit te kijken. Volg je hart en zet kleine stappen. Elke kleine stap vooruit geeft je zelfvertrouwen. Focus op de inspanning die je gaat doen.

 

5. Vier je successen
Sta regelmatig stil bij de successen die je behaalt. Bij de dingen die goed zijn gegaan door jouw inspanningen. Bij de mooie dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Vier wat je goed doet en deel dit met mensen die blij voor je kunnen zijn. Door je successen te vieren, raak je steeds meer overtuigd van je eigen kwaliteiten, je eigen bijdrage, je eigen groei.

 

6. Zeg de juiste dingen tegen jezelf
Maak veelvuldig gebruik van affirmaties. Dit zijn korte, krachtige zinnen, die je zelfvertrouwen versterken. Bedenk een positieve zelfuitspraak en schrijf deze op. Herhaal deze meerdere keren op een dag voor jezelf. Hoe vaker, hoe beter. Gewoon blijven herhalen.

 

7. Bedenk jezelf waarom je zelfvertrouwen zo belangrijk is
– Het leven wordt een stuk eenvoudiger. Je ziet minder beren op de weg.
– Je gaat steeds minder op zoek naar acceptatie door anderen en waardering van anderen.
– Je haalt jezelf minder vaak onderuit. Hierdoor is het gemakkelijker om jezelf te motiveren.
– Anderen hebben graag met je te doen. Je bent immers gemakkelijk in de omgang.
– Je wint het vertrouwen van anderen.
– Je gelooft in jezelf en dit heeft grote invloed op waar je uitkomt.

 

Wat een prachtige redenen. Hoe meer je aan je zelfvertrouwen, het geloof in jezelf en in je eigen mogelijkheden werkt, hoe mooier je leven wordt en hoe gemakkelijker het is om succesvoller te worden. Een krachtige ontwikkeling.

 

http://www.degoednieuwskrant.nl/

28. okt, 2016

De zeven lichamen van de mens: Geplaatst 28 oktober 2016

Geschreven door Natacha Vos.

 

Elke mens heeft zeven lichamen of zeven lagen rond zijn fysieke lichaam. Dit zijn zeven energetische lagen waaruit onze aura is opgebouwd. Er wordt gezegd dat ons energiesysteem als een ui is. Als je een laag weg pelt, kom je bij de volgende laag, maar dat is niet helemaal correct. De lagen vloeien eigenlijk door elkaar. Dus laag één zit ook in laag twee en laag één en twee zitten ook in laag drie, enzovoort.

 

De energetische lagen of lichamen kunnen als volgt ingedeeld worden:

De eerste drie lagen zijn nog verbonden met deze wereld en staan in verbinding met ons zelf, ons bewustzijn. De volgende vier lagen liggen voorbij de fysieke wereld en zijn de verbinding met ons hogere zelf.

 

De zeven verschillende lichamen:

1. Het etherische lichaam: deze laag is het dichtste bij ons fysieke lichaam en neemt de vorm van het lichaam aan. Dit lichaam blijft steeds bij ons, ook in onze slaap.

 

 

2. Het emotionele lichaam: dit is de tweede laag en zoals de naam het al zegt, staat deze voor onze emoties. Alle emoties van liefde tot woede, verdriet, angst, blijdschap enz. Naar gelang onze gemoedstoestand zal deze energie ook telkens van kleur veranderen.

 

3. Het mentale lichaam: deze staat in verbinding met onze mentale activiteit, ons denken en heeft over het algemeen een gele kleur. Bij diepe concentratie zal deze gele kleur erg ophelderen.

 

4. Het astrale lichaam: dit lichaam is de brug met de spirituele wereld. In deze energie zullen we energieën aanvoelen die niet van onze vibrationele frequentie zijn en kun je leren om astraal te reizen. Deze laag kan alle kleuren van de regenboog hebben net zoals het emotionele lichaam, maar heeft ook een zachtroze kleur. Vooral als men verliefd wordt, kan deze erg roze worden.

 

5. Het etherische sjabloon lichaam. Deze heeft een donkerblauwe kleur. Deze bestaat dus grotendeels ook in een andere dimensie.

 

6. Het universele-liefde lichaam: Deze laag is bereikbaar door meditatie en andere specifieke oefeningen. Hier voelen we ons verbonden met alles in het universum. Op dit niveau raken onze energieën elkaar. Als we onze vibratie verhogen tot op dit niveau kunnen we een connectie aangaan met het universum en van onze medemens houden met onvoorwaardelijke liefde, een spirituele liefde die niet hetzelfde is als de aardse liefde die we kennen. Deze laag heeft verschillende pastelkleuren.

 

7. Het Ketherisch-causale lichaam: in deze laag weten we dat we een zijn met de bron. Deze laag is de mentale laag in het spirituele gebied. Dit lichaam bevat alle zeven lagen energie. Deze laag heeft een zilver/gouden kleur en bevat ook de Kundalini energie die op en neer gaat in ons lichaam.

 

Dit zijn de 7 energetische lichamen van de mens.

 

https://hogerbesef.nl/de-7-energetische-lichamen-van-de-mens/

9. sep, 2016

10 Signalen dat je iemand hebt ontmoet Van Jouw Ziele Groep: 9 september 2016

 

Jullie Ziele Groep is als jullie spirituele familie en zijn allen zielen, die uit hetzelfde "energieke doek" werden gesneden als jullie.

 

Samen hebben jullie allemaal een specifieke taak en doel te bereiken dat deel uitmaakt van een grote en grotere visie voor het Universum.

 

Alle leden van jullie Ziele Groep trillen binnen een bepaalde frequentie en jouw ziel is in harmonie met die vibratie.

 

Jouw Ziele Groep is vaak door jou zelf gekozen voordat je werd geboren omdat het wordt verondersteld je ziel en haar missie en de groei in dit leven te ondersteunen.

 

Misschien dat je niet alle leden van uw Ziele Groep in dit leven ontmoet, maar ongeacht dat werken jullie allemaal samen aan hetzelfde doel of missie hier op Aarde, terwijl jullie je eigen unieke smaak en persoonlijkheid toevoegen aan het proces.

 

Sommige mensen identificeren de leden van hun Ziele Groep als Zielsverwanten net zo vaak is er een sterke chemie, aansluiting en bekendheid bij het ontmoeten.

 

Er zijn verschillende niveaus of soorten Zielsverwanten die we kunnen tegenkomen die zich aan ons kunnen presenteren als familieleden, romantische partners, leraren, vijanden en zelfs toevallige ontmoetingen.

 

Er zijn geen eindige regels daaromtrent hoe een lid van je Ziele Groep in je leven zal komen, maar hier zijn 10 tekenen die erop kunnen wijzen dat jullie er een hebben ontmoet:

  1. Ze kunnen spiegelen of hebben een vergelijkbare levenservaring als jij, die jouw helpen om je situatie beter te begrijpen.
  2. Zij kunnen jouw persoonlijkheidskenmerken benadrukken die je helpen om te veranderen of je laten groeien.
  3. Zij helpen je om jouw zwakke punten om te zetten in sterke punten.
  4. Ze helpen om je energie uit te balanceren en laten je een andere kant van het leven zien.
  5. Zij kunnen je helpen om geduld, begrip en mededogen te vinden.
  6. Ze kunnen een noodzaak voor jou benadrukken om te genezen of bepaalde gebeurtenissen of emoties los te laten.
  7. Jullie kunnen samenwerken om te creëren, brainstormen of visies in het licht te brengen.
  8. Ze komen in je leven om je te helpen op je jouw pad precies wanneer je het nodig hebt.
  9. Ze helpen om je ziel en je ziele reis tot bloei te brengen.
  10. Je werkt samen om wereldwijde ontwikkelingen of een grotere visie te ondersteunen.

 

Een lid van uw Ziele Groep ontmoeten is vaak een diepgaande ervaring. Heb jij leden ontmoet van jouw Ziele Groep?

 

Geschreven door Tanaaz Chubb

 

Bron: http://foreverconscious.com/10-signs-you-have-met-someone-from-your-soul-group

3. sep, 2016

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 6: Herzien in 2015 / geplaatst 3 september 2016

Via Dr. Kathryn E. May

 

Ontwaak, Heal, Verenig

 

Elke dag wordt de Sluier weer dunner.

Vandaag is een historisch moment. Met vandaag bedoel ik niet deze datum, ik bedoel deze week/maand/dit moment. U bent betrokken bij een project dat zich reeds duizenden jaren lang ontvouwt. Velen hebben gevraagd: ‘maar wij zijn slechts een kleine planeet hier in het Melkwegstelsel. Wat maakt ons zo speciaal, dat het hele Universum op ons let?’ Dat is een goede vraag. Het is juist, dat wij qua grootte maar een klein deel zijn in het geheel, maar dat heeft geen belang in Kosmisch opzicht. Ik zal u vertellen waarom.

 

Het hele Multiversum is verbonden. Alles is Eén, dus alles wat op één plaats gebeurt, in gelijk welke dimensie en op gelijk welke Tijdlijn, heeft een rimpeleffect op alle andere wezens en gebeurtenissen en verandert ook het verloop van een Tijdlijn voor andere wezens en planeten. Wij zijn dusdanig onderling verbonden, dat een beslissing die genomen wordt op Venus of een collectieve keuze die gemaakt wordt op Arcturus, allemaal hun uitwerking hebben op de Aarde. De reden waarom de Aarde zo belangrijk is op dit ogenblik op deze Tijdlijn is veelvoudig. Ik zal u een idee geven van de variabelen die zo belangrijk zijn.

 

Als Galactische Levensvormen staan mensen die op Aarde verblijven bekend om hun combinatie van geest en gevoel, hetgeen grote kracht geeft aan hun vermogen om te scheppen. U leert hoe u kunt manifesteren wat u wilt en u leert de toepassing van de Universele Wet: dat niets kan worden geschapen of vernietigd, alleen omgevormd. U heeft als I AM Aanwezigheid – God – het vermogen om alles wat u aanraakt, alles waar u aan denkt te veranderen met de kracht van uw geest, zoals God dat doet. U was als peuters die met vuur speelden – u had geen idee van de uitwerking van wat u deed op de planeet, en vrijwel geen besef van de invloed daarvan op alle bewuste wezens om u heen.

 

Nu wordt de Sluier van Vergetelheid – die ervoor zorgde dat u uw eigen verleden, de geschiedenis van uw planeet en uw plek in het Universum niet kon zien – opgetild voor de meesten van u en uiteindelijk voor u allen. U begint op te merken dat uw kennis van de wereld om u heen zich uitbreidt; u kunt voelen dat u meer telepathisch wordt en meer ‘bewust’ in elk opzicht. Dit helpt u bij het herstellen van uw connecties met uzelf als het Heilige wezen dat u bent, met uw Hoger Zelf en met Ons. Ja, u bent Heilige wezens, omdat u geschapen werd door God. Iedereen om u heen is ook Heilig. Uw planeet, uw planten- en dierenleven, zelfs de rotsen en de grond onder uw voeten – allen zijn zij Heilige Levensvormen en een deel van het geheel, gevormd door de Godheid.

 

U bent de schepping die gemaakt is naar het beeld van Moeder Vader God, zoals de oude leringen u vertellen. Dit is geen vergezochte omschrijving … het is Waarheid. De totale som van al de wezens op Aarde is God; ieder deel van dat geheel is God. Ik ben God en u bent dat ook. Doorheen de millennia heeft het altijd vastgestaan dat u op een dag klaar zou zijn om deze belofte te vervullen, de belofte van scheppend vermogen in Liefde en Licht, want dat is God. U bent intensief getest geworden, want de opleiding om een God-in-werking te worden is een ernstige verantwoordelijkheid. Daarom werd het Aarde-Project oorspronkelijk opgezet. Het moest het testcircuit worden voor zielen.

 

U bent hier om te leren Samen-Scheppen

Niets is belangrijker bij het opleiden van een ziel, dan te leren om volledig het eigen vermogen tot scheppen te aanvaarden en te erkennen – en daarmee het belang van te leren om volledige beheersing te hebben over dat vermogen. Er mogen geen haperingen zijn, geen dingen vergeten worden, geen ontkenning van de aard van dat vermogen om in één ogenblik te verheffen of juist te vernietigen. Deze les is inderdaad een moeilijke uitdaging. Het vergt honderden levens om echt de diepere betekenis te doorgronden van hoe uw handelingen gevoeld worden door anderen. Dit is uw weg geweest, om te leren, te ervaren in verschillende soorten levens, en om volledig de Waarheid te doorgronden van uw aard en uw verantwoording om uw vermogen weloverwogen en enkel voor het Hoogste Goed te gebruiken.

 

U zult weten of u goed bent voorbereid op de Hogere Dimensies, wanneer u zorgvuldig onderzoekt wat uw reactie is op de woorden die u hier leest. Bent u ongelovig? Spot u met het idee dat u grote vermogens heeft, luistert u in uw gedachten naar al het schijnbare bewijs van uw eigen machteloosheid en hulpeloosheid om invloed uit te oefenen op uw eigen leven? U bewijst daarmee aan uzelf, Geliefde, dat u de les van Eén niet geleerd heeft. U kijkt niet, en dus kunt u niet het bewijs zien dat voor u ligt.

 

De remedie voor deze algemene kwaal – menselijke blindheid – is het inademen van de lucht van Bron. Voel uw eigen Levenskracht door uw aderen stromen en schud de nevel van illusie en misleiding van u af. Het is nu tijd voor u om uw hart te laten ontwaken, want dat is de bron van Wijsheid, Visie en Waarheid.

 

U heeft geleerd om enkel te denken met uw verstand en zelfs om de stem van uw hart te negeren, ten voordele van de ideeën in uw hersenpan. Dat is blindheid. Die ideeën in uw brein zijn daar geplaatst door iemand uit uw omgeving, uw cultuur, uw religie of uw familie. Velen daarvan zijn daar geplaatst door de Cabal, zodat ze u zou kunnen controleren en tot slaaf maken. Het zijn niet uw eigen gedachten en ideeën, maar u beschouwt ze nog steeds als waar en zelfs waardevol. Op dit moment in uw ontwikkeling en nu u deze nieuwe lessen heeft om u te helpen bij het maken van de overstap, is het opzettelijke blindheid wanneer u blijft vertrouwen op de ingevingen van uw brein om u te leiden bij de beslissingen over uw leven.

 

Kijk naar binnen, Geliefden, om de Bron die in u is te activeren en op te wekken. Deze lichamen die u gekregen heeft voor deze reis zijn de fysieke weergave van Gods Wijsheid, Mededogen en Liefde. U kunt pijn voelen, dat is de waarschuwing waardoor u stopt met uw bezigheden en dat u erop wijst, dat u uw Heilige Zelf moet beschermen. U voelt grote vreugde, opwinding en vervulling wanneer u naar het Licht gaat. U bent in staat tot grote Liefde, en als u dat gezegende gevoel toestaat om u op ieder moment van uw leven te leiden, zult u de zaligheid voelen van het Eén zijn met mij en met onze Schepper. Geen probleem of uitdaging van buitenaf kan die band nog verbreken, zodra u die aanvaardt als zijnde van u.

 

U heeft een vrije wil. U kunt u afkeren van het aankomende wonder van Ascentie. U kunt u vastklampen aan uw bezittingen en aan de ideeën en concepten die u werden bijgebracht, u vasthouden aan het verleden omdat dat nu eenmaal het enige is wat u kent. Ja, in uw brein is het misschien het enige wat u kent, maar in uw lichaam, in uw hart, in de chakra’s die deel uitmaken van uw complexe systeem van antwoorden op dit leven … daarin draagt u de Wijsheid der Tijden. Open uw geest (het eeuwige Weten, dat het huidige brein overstijgt) en sta de stroom van Licht en Liefde toe om over u heen te spoelen. De Bron van Al Dat Is, is Liefde. U hoeft enkel maar uzelf toe te staan u ervoor te openen, en het zal uw gekwetste hart verzachten en healen en het lichaam genezen, dat zo beschadigd is door de toxinen van een leven omgeven door Duisternis.

 

Healing is altijd een gedeelde ervaring

Velen van u hebben gehoord over de healingssessies waarvan wij gevraagd hebben aan onze familie op de Grond – de Lichtwerkers – om ze wereldwijd uit te voeren tijdens privé-sessies, tijdens retraites en via het internet. Velen komen om geheald te worden, en nog veel meer anderen hebben aangeboden om hun healende energie bij de onze te voegen om hun broeders en zusters te healen. Kijk, Geliefden, ziet u, dag na dag bewijzen wij ‘de kracht van intentie’. Als het uw intentie is om te healen en geheald te worden, dan gebeurt dat. Gaandeweg heeft u aan de twijfelaars bewezen, dat de mensheid inderdaad een vrijgevig en zorgzaam ras is.

 

Steeds wanneer er iemand – waar dan ook – betrokken is bij het healen en ook al ligt het aandachtspunt bij wie het ook is die de healing vraagt en aanvaardt – toch zijn de healende energieën van invloed op iedereen. Uw healing is afhankelijk van u, in zoverre dat uw oprechte vraag om te worden geheald zorgt voor uw transformatie – in overeenstemming met uw bereidheid om de healing in werking te zetten en te ontvangen. Op die manier worden zowel de healers als diegenen die de healing ontvangen, over de hele Aarde hersteld in een onmiddellijke en blijvende toestroom.

 

Wij zullen de wereld veranderen, één healing per keer. We tonen aan dat er in feite niet zoiets bestaat als één healing, want met elke healing die plaatsvindt, verliest de ‘ziekte’ – welke die persoon met zich meedroeg – zijn kracht. Anderen leren zo om de ideeën en gevoelens af te schudden, die ervoor zorgden dat de ziekte die zij bij zich droegen werd gevoed en bleef voortbestaan.

 

De Vaardige en Geliefde Arcturische Healers

De Arcturiërs, voor wie niet bekend is met deze naam, zijn een hoog geëvolueerde en bijzonder vaardige groep Wezens van de planeet Arcturus, die de mensheid van heel nabij hebben bestudeerd. Zij zijn gefascineerd door de werking van hart/geest/ziel/lichaam in de mensen en zij hebben hard gewerkt om de complexe, onderlinge werking te begrijpen tussen emotie en denken. Zij hebben bijzonder vergevorderde en effectieve technologieën ontwikkeld om ziekte uit te bannen en alle lichaamsfuncties in evenwicht te brengen.

 

Zij zijn volledig toegewijd aan hun werk en zij zetten zich met hart en ziel in voor deze dienst. Wij werken met hen samen en sturen de healende energieën van Liefde en Licht, om de healing te vergroten en op zijn plek te verzegelen. Eenieder die een healing ontvangt of een healing bijwoont, zal het krachtige effect voelen van onze gebundelde energieën op alle functies in het gehele lichaam.

 

Ieder geïncarneerd mens op Aarde – ook u – heeft een Team van healers die gedurende hun gehele leven bij hen is. Dit gespecialiseerde Team van hoogstaande en liefdevolle Wezens helpt u bij de voorbereiding van uw Levensplan en blijft bij u vanaf uw geboorte, totdat u succesvol de terugblik van uw leven heeft afgerond wanneer u terugkeert naar de Hogere Dimensies. Uw Team van healers bestaat uit specialisten van de Galactische Federatie van Licht (De Grote Witte Broederschap), Arcturische healers, leden van uw Galactische- en zielenfamilie en de Elementaal van uw Lichaam. De Elementaal van uw Lichaam is een wezen van onvoorstelbaar Licht, die bij u blijft doorheen al uw incarnaties op Aarde. De Elementaal van uw Lichaam wordt van deze grootse taak ontheven zodra u ascendeert. Uw geliefde Tweeling Vlam – ook wel bekend als uw Tweelingziel – is ook nauw betrokken bij uw voortdurende healing.

 

Uiteindelijk geneest u uzelf

Onze aantallen nemen toe. Met elke persoon die zich bij de groep voegt neemt de kracht van Eén toe, dit geeft ons toegang tot een toenemende stroom van Licht, die wij dan richten om nog méér healingen op gang te brengen. Een groot deel van dit proces is het opwekken en wakker maken van het krachtige, menselijke immuunsysteem dat in slaap was en onderdrukt werd door de eigenaren van deze lichamen, die volledig onbewust zijn van hun vermogen om zichzelf te genezen. Dit was natuurlijk onderdeel van de controlemethodes van de Duisteren. De medische wereld heeft hier onwetend op ingespeeld, door de mensen aan te moedigen te gaan denken dat zij zijn overgeleverd aan ziekten en kwalen, en een professioneel iemand nodig hebben om van buitenaf iets te doen om hen te ‘genezen’.

 

Wij hebben benadrukt dat niemand u kan genezen, behalve u zelf. Wij kunnen leiding geven, steunen en de nodige energie richten om het lichaam te veranderen van ziek naar gezond, maar zonder het bewuste weten en de medewerking van degene die geheald wordt, zal het niet ‘pakken’. U kunt uw gevoelens van ziek zijn en hulpeloosheid herstellen en het genezingsproces teniet doen, als u zich niet bewust bent van de neiging in uzelf om terug te glijden naar een staat van Duisternis.

 

Voor healing op dit ogenblik is het nodig dat u uw trilling verhoogt naar de 5de Dimensie. Verheven Meesters, Goden en Godinnen, Engelen en verschillende Verlichte Wezens worden niet ziek, omdat zij trillen op een niveau waarop het niet mogelijk is dat enige vreemde invloed het Lichtlichaam binnenkomt. U kunt hetzelfde doen.

 

Doe mee met de Kruistocht van Healingen op Aarde

U kent mij als diegene die zich onder de mensen begaf om te healen. Ik ben diezelfde persoon die u kende als Jezus. Ik ben nu – door het grote bereik van het internet en door de gebundelde inspanningen van healers en channels over de hele wereld – in staat om de healende beginselen te onderrichten die mijn genezingen zo effectief maakten in mijn tijd op Aarde. Ik nodig iedereen uit om zich bij ons te voegen in dit historische proces. Het is onze intentie om de hele mensheid te healen – en wel onmiddellijk.

 

De energieën op de planeet zijn verhoogd om een hoger niveau van bewust weten mogelijk te maken, en een volledige communicatie via het Gouden Gechristende Kristallijnen Netwerk rondom de planeet, dat ons nu allen verbindt. Er is geen grens aan het aantal mensen in deze tsunami van healing, die terecht ook wel de Tsunami van Liefde wordt genoemd. U kunt met ons meedoen door uw gedachten, handelen, woorden, beelden, daden en intenties, en u kunt de kennis die hierin wordt gegeven uitdragen naar iedere uithoek van de planeet.

 

Verander onze woorden niet

Vertalingen van deze berichten vinden nu plaats in de meeste van de belangrijke wereldtalen. Ik vraag alleen dat vertalers vragen om mijn persoonlijke goedkeuring. Ik zal samenwerken met de vertaler die ik persoonlijk heb goedgekeurd, om de juistheid van bedoeling en intentie van ieder bericht te verzekeren.

 

Dit brengt me bij de kwestie van valse opdelingen die gemaakt zijn en in stand werden gehouden door de stijfkoppige toepassing van dogma’s, zoals die doorheen de eeuwen door mensen is doorgegeven. Oprechte leringen zijn vaak foutief geïnterpreteerd en aangepast ten einde de wijsheid te verduisteren van de Verlichten, wier woorden oorspronkelijk bedoeld waren om het hart en de geest van hun volgelingen te verlichten en te vergroten. Dat is het probleem dat wij altijd gezien hebben wanneer geschreven onderricht aan de mensheid wordt gegeven. Woorden die bedoeld waren om een bepaalde toestand, tijd of plaats te verheffen worden mettertijd vastgelegd in een aantal regels, bedoeld om alles en iedereen te verstikken en te onderdrukken.

 

Het onderricht van Mohammed, de grote profeet, is ook een voorbeeld van die neiging. Zijn woorden worden beschouwd als eeuwige Wet. Dit was niet zijn bedoeling. In zijn Aardse incarnatie had hij geen idee van het gewicht dat zijn woorden eeuwen later zouden gaan dragen. Iedere nuance, elke suggestie wordt nu beschouwd als ‘het Laatste Woord’. Dit was niet de geest van zijn werk hier.

 

Mohammed kwam naar de Aarde in een tijd van verschrikkelijke onderdrukking en misbruik. Het was zijn wens om zijn volgelingen te kunnen bevrijden van de verstikkende praktijken in die tijd. In de eerste plaats het misbruik van vrouwen en het gebrek aan aandacht voor spirituele oefeningen. Het was niet zijn bedoeling om handelingen vast te leggen die vrouwen zouden vernederen of ze vogelvrij maken. In zijn tijd was het idee dat vrouwen – wettelijk gezien – minstens half zoveel waard waren als mannen al een enorme stap vooruit, maar het was nooit de bedoeling dat de vooruitgang daar zou ophouden. Door zijn lering te bevriezen in de tijd hebben de Duisteren zijn woorden gebruikt om te onderdrukken en te vernietigen, zoals dat ook gebeurde bij vele van de Christelijke leringen over de Duivel en de zonde.

 

Mohammed was de menselijke incarnatie van mijn geliefde broeder, Meester El Morya. Zijn incarnatie was volledig overstraald door mij en nog anderen van de Legioenen van Licht. Net als mij, zag ook hij zichzelf niet als de exclusieve Boodschapper van God en wilde hij niet aanbeden worden. Hij is er net zo ontzet over als ik was om te zien dat zijn woorden gebruikt worden om aan te zetten tot haat, versplintering en oorlog tegen de volgelingen van zijn broeder Jezus of van vele andere Meesters. Wij zijn Eén in ons verlangen om verandering te brengen, om harten en geesten te openen voor de Nieuwe Geschriften die het werk zijn van Allen, door mijn stem doorgegeven aan de hele wereld.

 

Mijn geliefde broeder Mohammed is nu hier, hij werkt met mij samen en hij is het ook eens met het bericht van Liefde en Licht dat wij u nu aanbieden. Wij zijn verheugd dat wij – door uw standvastige inspanningen om uzelf te verheffen naar het Licht – op onze reis eindelijk het punt hebben bereikt waarop vele details uit uw geschiedenis kunnen worden onthuld. De ware identiteit van uw geliefde Mohammed was de Meester El Morya. Het is nu de gepaste tijd om te onthullen dat El Morya eigenlijk Ashtar is. 

 

Het grote succes van de lering van Mohammed/Ashtar was zijn vermogen om de aandacht van de mensen dusdanig anders te richten, dat zij spirituele handelingen gingen opnemen in hun dagelijkse levens. Het instellen van het rituele gebed vijf keer per dag doorbrak de materialistische, op zichzelf gerichte aandacht van de mensen van die tijd, en het hielp hen om hun bewustzijn te verhogen in voorbereiding op de gebeurtenissen die wij nu ervaren.

 

Moslims, die volledig de omvang en de boodschap van Liefde begrijpen welke Mohammed wilde uitdrukken, zullen geen tegenstrijdigheden ontdekken in de woorden die u hier leest. Hetzelfde geldt voor alle Christelijke-, Hindoe-, Boeddhistische- en Paganistische volgelingen, evenals voor die van Confucius. Wij, die Eén zijn met de Hoogste God, zijn ook Eén in onze harten. Wij willen allemaal hetzelfde: de succesvolle en glorieuze Ascentie van de mensheid, samen.

 

Zoals u zult weten, indien u deze berichten zorgvuldig en bewust heeft gelezen, richten wij ons niet op bepaalde regels, handelingen of gewoontes (religie) om het vooropgezette doel van Ascentie te bereiken. De tijd voor een dergelijke tijd- en cultuurgebonden manier van werken is voorbij.

 

Wij zijn nu een wereldwijde gemeenschap, en wij hebben een open en allesomvattende aanpak nodig om onze trilling te verhogen, om het doel te bereiken van vrede voor ieder wezen op Aarde, ongeacht welke religieuze verbondenheid zij zijn aangegaan – of zelfs tot welke soort zij behoren. Allen zijn welkom, allen horen zij erbij. Er zijn geen uitzonderingen … er zijn geen uitsluitingen. Alle zielen moeten worden opgenomen in de familie van Eén, als de Heilige Wezens die zij zijn.

 

Ik stuur u Liefde en Licht, de verering van uw Scheppers en de hoop van al de Meesters in de Hemel wanneer ik u zeg: Ontwaak, Geliefden, en neem uw plaatsen in als het Schepper-Ras, de belofte van al de Goedheid in het beeld van uw Schepper, onze Moeder Vader God.

Ik ben Sananda, diegene die u gekend heeft als Jezus.


Oorspronkelijk gechanneld door Kathryn, herziene versie 2015 gechanneld door Christine, New York, 21 juli 2015

 

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

 

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.